Mi ez az egész?

A HoodieBuddie szabadalmaztatott HB3 Technology™ megoldást használva standard fülhallgató-dugaszt tartalmaz az elülső zsebben, mely bármilyen fülhallgatóbemenettel rendelkező eszközzel, például mp3-lejátszóval, iPoddal vagy iPhone-al vagy egyéb mobileszközzel is használható.A dugasz beillesztését követően az audio jelet a HoodieBuddie pulóverbe rejtett kábelek a fülhallgatóhoz vezetik, melyek a szorítózsinórok végeiben találhatók.Ami a legjobb az egészben, hogy a Hoodie géppel mosható (még a fülhallgatók is).Munkába menet, az edzőteremben vagy repülőn – bárhol is vagy, egyszerűen csak csatlakoztasd a HoodieBuddie, és élvezd a zenét, anélkül, hogy a beépített vezetékek összegabalyodnának. HoodieBuddie. Az új legjobb barátod. Csatlakoztasd mp3-lejátszódat a zsebbe rejtett fülhallgató-dugaszhoz. Hallgasd kedvenc zenéidet a szorítózsinórba épített fülhallgatón keresztül.

 

Az alábbi kategóriákat ajánljuk

Standard kiadás:
Saját logód/együttesneved/grafikád egy beépített fejhallgatóval ellátott kapucnis pulcsin? Erre a pulcsira bármit rányomtathatsz! A filmnyomtatásos technikát szem előtt tartva a pulcsit úgy terveztük, hogy tetszés szerint testreszabható legyen, így menő együttesed igazán kitűnik majd a tömegből!

Standard lite kiadás:
LEGYEN A TIÉD!! Ezt a pulcsit szintén teljes mértékben igényeidre szabhatod. A könnyed viselésre és filmnyomtatásos technikára tervezett pulcsi könnyű és légáteresztő anyagból készült, és készen áll a testreszabásra. Zseniális!

HbTee:
Póló? Kapucnis pulcsi? Mégiscsak póló? Vagy tényleg pulcsi? VÁRJ! Mindkettő!!  A zene soha nem megy szabadságra, így mindig veled marad. Dobd a hosszú ujjút, húzd be a kapucnit, és villantsd a menő kartetkód.

Supercrisp:
Tudjuk, hogy néha a pulcsit is komolyan viseled. Ezért hoztuk létre a supercrisp modelt. Nagy teherbírású anyagok, csak haladóknak. Ne félj tőle, megérdemelted.

Superlite:
Kint szikrázó napsütés, de mégis kapucnis pulcsit vennél fel? Rendben! Van egy ötletünk!! Készítsünk egyet könnyű és szellőző anyagból! Zseniális!! (hogyan is találjuk ki ezeket a dolgokat?) A superlite modell könnyed viselést garantál – annyira könnyű, hogy szinte meg is feledkezel róla.

Supersoft:
Hogy miért? Hát nem szeretnél egy ennyire puha pulcsit?? A pulcsihoz szükséges anyagokat kizárólag a tökéletes puhaságot szem előtt tartva választottuk ki. Annyira puha, hogy elalszol benne, anélkül, hogy észrevennéd. Oké, ígérjük, többé nem írjuk le azt, hogy puha.

Supersoft shell:
Kemény külső réteg, és szuperpuha bélés? Ez a pulcsi megóv az időjárás viszontagságaitól, és mégis könnyen mozogsz benne!

Hoodiecollab:
Néha mindenki egyedül érzi magát. Ezért szeretnénk, ha megismernéd barátainkat.
Hívd te is a haverokat, és mind barátok lehetünk.

 
HB3 Technology

A HB3 Technology egy olyan forradalmi fejlesztés, mely lehetővé teszi a fülhallgató teljes mértékű beépítését szövetből készült ruhadarabokba. A szabadalomra bejegyzett technológia lehetővé teszi az elektronikus eszközök beépítését szövettípusok széles palettájába. A HB3 Technology a ruhadarab zsebébe rejtett standard fülhallgató-dugasz, mely kompatibilis a legtöbb MP3-lejátszóval és dinamikus hangminőséget nyújt. A fülhallgatók a kapucni szorítózsinórjainak végein találhatók.

A komplett termék 100%-osan alkalmas gépi mosásra. A HB3 technológia megtalálható a legnagyobb márkák kínálatában, valamint a HoodieBuddie és Insound ruhákban.

Az InSound a HB3 Technology segítségével létrehozza a skat, street and fashion-forward stílusok modern keverékét. Az InSound a HB3 funkcióit sportos stílussal és a legújabb konnektivitási trendekkel ötvözi. Egyéb megoldások licenceléséhez lépjen velünk kapcsolatba.

A HoodieBuddie a HB3 technológiát modern, funkcionális, kényelmes, gondtalan és vibráló életstílust sugalló ruhadarabokba integrálja. Konvencionális egyszínű darabok, vagy élénk és merész minták, a HoodieBuddie minden helyzetben a legjobb barátod – repülőn, sport közben, underground bulikon vagy a belvárosban egyaránt gyógyírt jelent a fülhallgató-kábel krónikus összegabalyodására, mely súlyos ingerlékenységhez, és szélsőséges esetben zenehallgatási károsodásához vezethet.

 

HB Super !

Volt már úgy, hogy új szintre emeltél valamit, ami menő?

Mi megtettük.

A HB SUPER fantasztikus Supersound™ hangminősége és anyagválasztása ilyen.
Ami szuper, az ... szuper.

SUPERSOUND
1kHz érzékenység: 95 ± dB
Impedancia: 32 Ω ohm
Frekvenciatartomány: 20Hz – 20kHz
Dugasz: 3,5mm sztereó
HB3 technológiával
Géppel mosható

 

Mosási utasítás

Tartsa be az itteni mosási utasításokat az összes HB3 program esetében:
Kifordítva helyezze a mosógépbe, hideg vízzel mossa. Csak enyhe centrifugálás engedélyezett. Szükség esetén csak klórmentes fehérítőt használjon. Szárítás levegőn kiteregetve vagy kiterítve. Csak alacsony hőfokon vasalja.